Vajon te jobban értesz hozzá, mint Guardiola?

Ahogy eddig minden évben, úgy a jövő pénteken kezdődő Premier League-szezonban is elindítja a Britannia blog a külön-bejáratú fantasy futball ligáját. Hogy ez mit is jelent? Mindössze annyit, hogy nektek - akiknek a kommentek között mindig rendkívül éles szemű meglátásaitok vannak arról, hogy "x miért nem játszott y helyén a hétvégi rangadón", vagy hogy "z igenis ígéretes fiatal, bizony be kéne már dobni a mélyvízbe" - végre itt a lehetőségetek bemutatni, hogy jobban értetek hozzá, mint az oly' sokat szapult menedzserek. 

És hogy hogyan tudtok csatlakozni blogunk szerzőihez eme nemes bajnokság öldöklő küzdelmeire? 

  1. Regisztráljatok a fantasy.premierleague.com oldalon egy email és jelszó segítségével.
  2. Állítsátok össze a csapatotokat 100 millió fontból.
    (Egy kis segítség az elsőáldozóknak: a játékosok - szerencsére - nem az eredeti értékeikkel számítanak ebbe a pénzügyi keretbe.)
  3. Csatlakozzatok a Britannia bajnokságához ezen a linken, vagy az alábbi kódra keresve a privát ligáknál: 1949548-466450
  4. Ha lehetőségeink engedik, a szezonvégi dobogósok Britanniás ajándékokban (bögre, póló, mörcsöndájz) részesülnek!
Vajon jobban értesz hozzá, mint mi? Hamarosan kiderül.Fotó: Saját

Jómagam például ezzel a fenti tizeneggyel vágok neki az idénynek, és bár felállítottam magam előtt egy célt, meg a labda is gömbölyű és mindenki verhető, azért már annak is örülnék, ha a Top30-at sikerülne megcsípnem.

Játékra fel, sporttársak, lássuk a ti csapataitokat is a kommentmezőben!

Uralkodj magadon!
A Britannia kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a kommentmezőből!