Így lesz a modern futballból beköltözős reality

Megjött a Közös Albion következő része, amelyben Sallói "Salec" István (DIGI Sport, Szélkakas) és Szabó Omlett du fromage Christophe vállalt vendégjátékot. Salec kifejti, miért hasonlít egyre inkább beköltözős reality-re a modern futball, hogyan vezet el mindez a Szuperligáig, és milyen érzés neki City-drukkerként az általa korábban nagyon kedvelt Mourinho szenvedését nézni a város túlfelén, miközben Pep focijától megöli az unalom. Szabó Christophe francia kapcsolatként a PL-t elárasztó gall légiósdömping hatásairól értekezik, és még arra is marad idő, hogy elmerengjünk a Serie A felfutásán, és megnyugtassunk mindenkit, aki az angolokat félti az idei nemzetközi kupasorozatokban.

A szokott helyeken elérhetőek az adások, továbbra is kérjük a szöveges értékeléseket iTunes-on, a feliratkozásokat YouTube-on és SoundCloudon, illetve ez alatt a poszt alatt jöhetnek az ötletek arra nézvést is, kiket hallgatnátok legszívesebben a következő adásokban. És továbbra is köszönet a Skipper Médiának, amiért helyet ad nekünk.

Uralkodj magadon!
A Britannia kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a kommentmezőből!